Pukineshop
FinnishEnglish
Kirjaudu  »  Oma tilini  »  Ostoskorisi on tyhjä 0.00€  »  Kassalle
Etusivu Yritys Yhteystiedot Ota yhteyttä Toimitusehdot Kokotaulukko Uutiset FAQ
Tuoteryhmät
Tuotemerkit
Top 10
01.Bric-a-Brac Mekko Pigalle
02.Bric-a-Brac Svedmyra Neuletakki
03.Lotta Djossou Kaulakoru Kimalainen
04.Aivastus Kaulakoru Virkattu
05.Bric-a-Brac Aspudden Hame
06.Bric-a-Brac Björkhagen Mekko
07.Bric-a-Brac Paita U-W
08.Lotta Djossou Kaulakoru Sudenkorento
09.Lovehate Kärpässieni Kaulakoru
10.Bric-a-Brac La Fayette Mekko
Tarjoukset
Camilla Norrback Valdis Paita musta
Camilla Norrback Valdis Paita musta
129.00€
64.50€
Asiakkaalle
Tietosuoja
Toimitusehdot
Käyttöehdot
Yritys
Yhteystiedot
Ota yhteyttä
Tietosuoja

Rekisteröityminen

  • Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttaja kuitenkin voi rekisteröityä Pukineshopin asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot. Samalla hänen tulee antaa suostumuksensa, että Pukineshop rekisteröi henkilötiedot (nimi, osoite, puhelin, sähköposti, sukupuoli) asiakasrekisteriinsä.

Yksityisyys ja tietosuoja

  • Pukineshopin asiakastiedot ovat luottamuksellisia.
  • Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.
  • Pukineshop ei koskaan pyydä eikä tallenna kuluttajasta
    a) pankkiyhteystietoja
    b) luottokorttitietoja

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ
Pukineshop Helsinki Oy (y-tunnus: 2419100-8)
www.pukineshop.fi

OSOITE
Mannerheimintie 82 a 8 00250 Hki

REKISTERIASIOITA HOITAVAT HENKILÖT

puhelin 0207940610
sähköposti info@pukineshop.fi

REKISTERIN NIMI
Pukineshop asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
Henkilö on rekisteröitynyt Pukineshopin asiakkaaksi tai ostanut Pukineshop verkkokaupasta tavaraa.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Rekisterin käyttötarkoitus on Pukineshopin asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Pukineshopin toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Pukineshopin omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Pukineshopilla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Pukineshopin asiakaspalveluun, sähköpostitse info@pukineshop.fi tai rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Henkilön syntymäaika

TIETOJEN LUOVUTUS
Tietoja ei luovuteta Pukineshopin ulkopuolelle.
Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Pukineshopin sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Pukineshopin salasanasuojatulla palvelimella. 

Yhteystiedot
Pukineshop Helsinki OyPuhelin 020 7940610
Mannerheimintie 82 a 8040 0355632
00250 Helsinkiinfo@pukineshop.fi
Copyright © 2011 Pukineshop Helsinki Oy | Evolution Solutions Verkkokaupparatkaisu